Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/reddestolp.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Teken voor de stolp! : Red de Stolp | Stop Sloop Historische Stolpen

Nieuws

Teken voor de stolp!

02 03 2018 | door redactie

Wie kan de mooiste stolpboerderij tekenen? Nu de iconische stolp onder druk staat, schrijven de actievoerders van Red de Stolp een kleurwedstrijd uit voor basisscholieren in Noord-Holland. Wie de mooiste stolp kan tekenen, mag met een luchtballon een tochtje maken. Ook wordt de hele klas verwelkomd voor een bezoek aan de museumboerderij West-Frisia. Daar kunnen de klassen zien hoe er vroeger in zo’n stolpboerderij werd gewoond en gewerkt. Voor zes andere klassen is de leskist van de boerderijenstichting Noord-Holland ‘Vrienden van de Stolp’ beschikbaar. 23 juni 2018 is de prijsuitreiking.

De wedstrijd is voor groep 7. Wilt u ook meedoen met de actie, maar bent u nog niet benaderd? U kunt uw klas tot 31 maart 2018 aanmelden. Belt u dan met Heemschut op 020-6225292.

De voorwaarden voor de tekenwedstrijd zijn hier te downloaden.